Danmarks største udvalg i badges

 

SUN-PRINT tilbyder det største udvalg i badges, der kan leveres indenfor 2-3 dage! Du kan vælge mellem 11 forskellige størrelser, som du kan se længere nede på siden. 

 

 

 

 

 

De små badges: Jo mindre de er – jo længere lever de!
Her har du det produkt, der til meget lave priser giver dig eksponering gennem lang tid. De mindre badges bliver typisk sat på trøjer, jakker, tasker og kasketter, hvor de bliver siddende i lang tid. Derfor er de smarte til det budskab, der skal række længe!


 

 

25 mm badge

32 mm badge

38 mm badge

Se priser

 

 

De mellemstore badges: Flere millimeter - mere spillerum!

...og mere spillerum medfører mere plads til dit budskab! Med 44, 50 eller 56 mm. har du plads til lidt af hvert! Dine ambassadører vil typisk bære disse badge størrelser i 3-4 uger, og derfor er disse badges oplagte til kampagner med en lignende levetid.

 

 

44 mm badge  

50 mm badge

56 mm badge

Se priser

 

 

De store badges: Maksimal synlighed!

Lad kreativiteten slå sig løs med festlige badges, der er en anelse større, end man normalt ser dem! Hvis du vil have udelt opmærksomhed ved kortere salgskampagner, på messer og til diverse events, er denne størrelse oplagt til formålet!

 

 

63 mm badge

75 mm badge

88 mm badge

 


Se priser

 

 

De firkantede badges: En firkantet opfattelse af badges?

Der er ingen, der siger, at et badge behøver være rundt! Hvis dit motiv passer bedre til et firkantet format, er nedenstående løsning oplagt. Det samme gælder, hvis du gerne vil bruge badges som navneskilte – du får et professionelt look og mulighed for at flette individuelle navne ind i trykningen (koster 1 kr. pr. navn). Hvis du hellere selv vil administrere navngivningen, kan du købe en speciel pen hos os og selv skrive navnene på.

 

44 x 68 mm badge 

68 x 44 mm badge

 

Se priser


 

 

 

Badges, som du ikke kender dem...
Hos SUN-PRINT tænker vi vores produkter længere end til metallet! Fx kan badges meget mere end at hænge fast med nål og være firkantede! Se nedenfor, hvad der sker, når badges bliver til merchandise.

 

Badges som lommespejl kan bruges på adskillige måder:

 

  • Hvilken kvinde kan ikke bruge et lommespejl i sin taske?
  • Vend dit spejl-bordkort og se, hvor du skal sidde
  • Hvilket ansigt vil du vise?

 

Spejlfunktionen er universel og kan bruges til mange forskellige formål! Desuden er et spejl en merchandise, din modtager gerne beholder over lang tid – tænk, hvor længe dit budskab kan leve på denne måde!

 

56 mm spejl

75 mm spejl

Se priser

 

 

Lynende badges!

Så er badget her, der gør enhver lynlås lettere at lyne eller som personaliserer alt fra tasker til nøglebundter! Navnet er zipperbadge og funktionaliteten gør, at det hænger ved i lang tid.

 

Prøv zipperbadgene og se dit billede eller budskab hægte sig fast til eksponering i hverdagen!

 

25 mm zipper badge

32 mm zipper badge

Se priser

 

 

 

 

Mobil redningsmand?

Endnu en sjov merchandise er vores oplukker, som kan anvendes i mange forskellige situationer. Fx er den populær hos bryggerier og som gaveidé. Oplukkeren er let at have med sig på farten eller opbevare i øverste skuffe på arbejdet, i bilen etc. Og vigtigst af alt – du kan få præcis det budskab på den, du ønsker!

 

56 mm oplukker

 

Se priser

 

 

Pep dine badges op med lækker indpakning!
Alle badges pakkes som standard i gennemsigtige poser med 100-500 stk. i hver. Antallet afhænger af, hvilken størrelse badge du bestiller. Mod betaling kan vi pakke mindre antal - fx 5 eller 10 stk. - hvis det passer bedre til den måde, du skal bruge eller distribuere dem på.
 
Skal det være mere eksklusivt kan vi også pakke hvert enkelt produkt i flotte, sorte organza poser.


Vi kan også pakke hver enkelt badge i eksklusive sorte plastæsker. En lækker indpakning højner oplevelsen, når din modtager får produktet i hånden.

 

For pakning af jeres produkter i poser eller i æsker betales der en timeløn på 150 kr. for den tid vi skal bruge på opgaven + følgende priser:

 

Pris pr. minigrip pose:  0,75 kr.

Pris pr. organza pose:  2,00 kr.

Pris pr. sort æske:       5,00 kr.

 

 

Trykning af badges med individuelle data

10.000 badges med fortløbende tal eller 1.000 navneskilte med individuelle navne? Hos SUN-PRINT Danmark producerer vi badges med individuelle data!
 
Prisen for trykning af badges med disse data koster et tillæg på 1,00 kr. pr. badge.

 

 

 

Distribution til flere adresser/butikker

Vi påtager os gerne opgaven med at distribuere jeres badges til forskellige butikker. Dette gør vi bl.a. for mange detailforretningskæder. Som kunde betaler du den ekstra portoudgift og en timeløn på 150 kr. pr. time, pakningen af forsendelserne tager.

 

 

Alle ovennævnte priser er ex. moms

 

 

 

 

 

 

 

BESTILLING

AF BADGES

 

Tlf. 9815 3535

 

info@sun-print.dk

 

 

 

 

GRATIS prøver

Vi sender gerne en gratis prøvepakke med vores forskellige produkter. 

 

 

 

Super KVALITET

Alle badges produceres af SUN-PRINT i Aalborg. Du får produkter med en særlig flot finish samt robuste sikkerhedsnåle – i det hele taget et meget flot produkt.

 

 

Vores badges er lavet af metal og er fuldstændig lydløse i forhold til fx plastikbadges. Alle badgedele er nikkelfri og indeholder ikke tungmetaller.

 

 

Dit grafiske layout bliver digitalt printet, hvilket er med til at skabe et flot resultat!

 

 

 GRATIS design

Vi hjælper gerne med at udarbejde dit layout til badges.

 

Send blot logo, grafik og evt. tekst, så modtager du en korrektur via e-mail til godkendelse, inden vi starter produktionen.

 

Er der tale om et kompliceret design, koster det 250 kr.

SUN-PRINT Danmark ApS   Vembvej 9   DK-9220 Aalborg Ø   Tlf. 9815 3535   info@sun-print.dk   CVR nr. 31943183