top of page

Vi designer, trykker og leverer dine badges på 48 timer

Og vi hjælper med alt!

Kvalitets badges fra SUN-PRINT

SUN-PRINT tilbyder det største udvalg i badges, der kan leveres indenfor 2-3 dage! Du kan vælge mellem 12 forskellige størrelser fra 25 mm til 88 mm og 44 mm x 68 mm til 64 mm x 88 mm. Det gør det nemt at finde den rigtige størrelse badge, ligegyldigt om i søger en rund eller firkantet model.

Untitled

Alle badges produceres af SUN-PRINT i Aalborg. Du får badges trykt med flot finish og robuste sikkerhedsnåle. Det er den bedste kvalitet og du får produceret badges i Danmark, og det sikrer at de når hurtigt frem til dig, lige meget hvor i landet du er.

1160X650_1.gif 2016-1-13-13:1:44

Der er 100 % valgfrihed til at designe dit badge. Hos SUN-PRINT er alle priser inkl. alle former for 4-farvet tryk; tekst, logoer, billeder og alle former for grafik - se vores Badges Med Logo Galleri for inspiration. I kan altså designe jeres helt eget badge, eller bare vælge at få printet et logo, et billede eller måske et sjovt citat?

IMG_8454.jpg

Bestil badges i 12 størrelser:

25 mm.JPG

25 mm badges

25 mm badges er ideelt til et logo. Det bliver siddende i lang tid og er derfor også velegnet til langsigtet branding og PR.

44 mm.JPG

44 mm badges

44 mm badges er blandt vores favorit badges. Stadigvæk et lille badge, men med super god synlighed. 

63 mm.jpg

63 mm badges

Det perfekte kampagne badge f.eks. til en 14 dages butiks kampagne eller til en 3 ugers valgkamp. Et super flot badge!

44 x 68 mm.jpg

44 x 68 mm badges

44 x 68 mm badges er meget populært som navneskilte. Det er muligt at få trykt individuelle navne på!

Vi er eksperter!
32 mm.jpg

32 mm badges

32 mm badges er det helt rigtige valg til budskaber du vil have eksponeret i lang tid med effektivt resultat.

50 mm.jpg

50 mm badges

Skal du bruge god plads til dit budskab og vil du gerne have et mindre badge, så er et 50 mm badge det rigtige valg.

ny3-1.jpg

75 mm badges

Her er der masser af plads til alle former for budskaber - kun kreativiteten sætter grænser. Giver STOR opmærksomhed!

68 x 44 mm.jpg

68 x 44 mm badges

Her er der mulighed for et lodret design på dit badge. Få ekstra opmærksomhed med det specielle format på et badge.

38 mm.jpg

38 mm badges

Her får du ekstra plads at være kreativ på når du har et kortfattet eller iøjnefaldende budskab. Et flot badge.

56 mm.JPG

56 mm badges

Dette er det vi kalder et standard badge. Den traditionelle størrelse på 56 mm er altid et godt valg til mange budskaber.

Leveres på 2 dage!
88 mm_resize.jpg

88 mm badges

Skal du bruge MAKSIMAL opmærksomhed på f.eks. en messe så skal du vælge et 88 m badge. Større bliver det ikke!

64 x 88 mm.jpg

64 x 88 mm badges

Få masser af plads til dit design og få rigtig god effekt af et stort rektangulært badges. Et badge der er meget populært.

Hvilken størrelse badges skal jeg bestille?

At træffe det mest optimale valg af hvilken størrelse badges der skal bestilles, kan være udfordrende. Der skal overvejes hvor lang tid de skal bruges, og hvor meget synlighed der er ønskelig. Derudover vil du jo gerne have at dit budskab på dine badges kommer ud uden problemer.

levetid.png

Når valget om hvilken størrelse badges du skal bestille, kan du med fordel downloade og printe nedenstående PDF filer. De viser størrelsesforholdet på vores badges 1:1. Når du udskriver via Adobe PDF, skal du vælge 'Faktisk størrelse' når du udskriver.
 

Runde_badges_størrelser_SUN-PRINT.jpg
Firkantede_badge_størrelser_SUN-PRINT.jp

Badges er populære af alle mulige grunde - nogle er vilde med at samle på sjove og unikke badges, mens andre ser dem som en unik markedsføringsmulighed, enten som reklame eller som de "Hold-afstand"-badges, der er yderst populære og praktiske for tiden. Hos SUN-PRINT vil vi gerne være med til at opfylde jeres badge-drømme, om det er en ordre på tusindvis af ens badges, eller nogle helt unikke prints til temafesten på arbejdet. Der er ingen grænser når det kommer til print, og I kan vælge den størrelse der passer allerbedst til jeres smag. 


 

Når du vil bestille et badge, eller måske hundrede, skal du starte med at finde ud af hvad det gerne er du vil have printet. Måske er det et logo, eller måske har du lavet et design på GIMP, PhotoShop, CANVA eller en anden billederedigeringsplatform. Derudover skal du have styr på hvor mange du ønsker at bestille. Du kan se hvilken pris der er gældende her, hvor du både kan se en pris på et rundt badge og navneskilte. Vi skal også vide hvornår du ønsker levering - vi er hurtige, men det er en fordel at være i lidt god tid.


Du kan både skrive en mail med din bestilling til os, men du er også velkommen til at gribe din telefon og ringe til og med din bestilling, spørgsmål og lignede. Du kan også kontakte os hvis du ønsker mere information om bestilling. Vi skal nok give dig besked når vi har afsendt din ordre, og så leverer vi indenfor 2-3 hverdage. Hvis du har spørgsmål til design, levering, bestilling, tryk eller noget helt andet, kan du læse mere her.


Det er også muligt at genbestille en ordre hos os, for eksempel hvis du skal bruge en ordre per kvartal, eller måske årligt. Bare kontakt os, så sætter vi dit badge og design i produktion.
 

Hvordan laver jeg en ordre?

Bestilling af badges - det er nemt og vi hjælper!

Vi er klar til at modtage din bestilling.

Send en e-mail til info@sun-print.dk

Eller ring på telefon 98153535

bottom of page