top of page

SUN-PRINT Europe ApS - en international virksomhed

SUN-PRINT producerer badges til virksomheder, reklamebureauer og organisationer i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Polen, Holland og England.

Vi er eksperter i badges til reklame- og salgskampagner, til PR-aktiviteter, til øget varesalg, til kunde og medarbejder-arrangementer og til mange andre aktiviteter. Badges fra SUN-PRINT har markedets bedste kvalitet og produceres på eget trykkeri i Aalborg og vi tilbyder Danmarks hurtigste produktion og levering af badges.

Vi hjælper med alt vedrørende bestilling og produktion af badges med tryk, og vi prioriterer personlig betjening og fleksible kundeløsninger højt.

Reklamebadges - et internationalt medie

Badges er et internationalt reklamemedie og anvendes på samme måde og med samme positive effekt i alle de lande, som SUN-PRINT producere badges til.

 

Her er nogle eksempler på badges produceret til kunder i Sverige, Norge, Tyskland, Holland og England:

Bionext - Holland
Lofsdalsspar, Sverige
Cyberstein Robots Ltd, UK
Dresdner Entencup, Tyskland

Vi er 100 % fokuseret

SUN-PRINT tilbyder 2 hovedprodukter til vores kunder; reklamebadges og reklame/souvenirmagneter. Det er et strategisk valg kun tilbyder de 2 produkter. Det har resulteret i, at vi er blevet eksperter i produktion af badges og magneter og at vi fokuserer 100% på dette. 

Billeder fra vores hverdag

SUN-PRINT = Aalborg

En by i udvikling

Aalborg har altid været udgangspunktet og basen for SUN-PRINT. Aalborg har et aktivt erhvervsmiljø, gode trafikforbindelser til omverden både lokalt i Nordjylland, nationalt i Danmark og til udlandet.

De mange studerende i Aalborg har altid været et stort aktiv når vi skal ansætte nye produktionsmedarbejdere. Vi har især haft mange udenlandske studerende til at arbejde i produktionen. Det giver os et ’internationalt’ og positivt miljø og en positiv ånd i virksomheden.
 

Vi er faktisk lidt stolte over denne reklamevideo for Aalborg.

Aalborg Film

Aalborg Film

Afspil video
bottom of page