top of page

Badges i 12 størrelser

Hos SUN-PRINT er det nemt at vælge hvilken størrelse dine batches skal have.

 

Du kan vælge mellem 12 størrelser. Fra det helt lille badge på 25 mm til det helt store 88 mm badge – Se størrelserne her.

Badges kontra tryk på t-shirts

Badges har altid været et godt alternativ til den dyre løsning med tryk på t-shirts.

 

Har du 100-200 frivillige, ansatte, hjælpere m.v. der skal have det samme budskab på deres tøj, eller have en eller anden form for synligt budskab på tøjet, er badges et billigt, nemt og og godt valg i forhold til at få trykt et logo eller tekst på en t-shirt.

 

200 stk. 88 mm badges vil f.eks. kun koste 6 kr. pr. stk. Til sammenligning kan tryk på t shirts koste 40-80 kr. pr. stk. Med badge er det endvidere en fordel, at det hos SUN-PRINT er gratis at få trykt flere varianter. De 200 badges kan således f.eks. fordeles på 4 forskellige designs (4 x 50 stk.), hvor f.eks. farver eller tekst ændres på dit

badge.

Design af badges

Det er nemt at lave et design eller motiv der kan trykkes på badges.

 

Alt er muligt på badges; tekster, alle farver, billeder, logoer, grafik m.v. SUN-PRINT er eksperter i at designe badge motiver.

 

Du kan sende dine tanker, ønsker eller idéer til SUN-PRINT via e-mail, så laver vi gratis et badge designforslag, som du modtager og godkender via e-mail.

Badges som reklameartikler

xxdasddsadd

bottom of page